Vart Reparerar man en trasig FRM Modul till BMW?

Har du problem med din BMWs belysning eller andra elektriska system? Det kan vara ett tecken på en felande Footwell Module (FRM-modul, Fotrumsmodul).

FRM-modulen är en central enhet i BMW-bilar som ansvarar för att kontrollera och övervaka flera elektriska system, såsom belysning, låssystem, klimatsystem och mycket mer. Om din FRM-modul går sönder eller felprogrammeras, kan det leda till problem som påverkar din bils prestanda och säkerhet.

En vanlig FRM-modulfråga på BMW-bilar är att bakljusen kan lysa svagt eller inte alls. Detta beror på att FRM-modulen misslyckas med att leverera tillräcklig spänning till bakljusen. Andra symptom på en felande FRM-modul inkluderar att blinkers och parkeringsljus slutar fungera, eller att dörrlås, elektriska fönsterhissar och speglar slutar fungera.

Några av de vanligaste felkoderna som kan uppstå när en FRM-modul är felande inkluderar:

9CBB: Kortslutning till jord
E0D5: CAN-buss kommunikationsfel
9CC5: Luftkonditioneringstemperatursensor signal, felaktig
9CB7: Bakre vänster parkeringslampa signal, felaktig
9CB3: Dimljus bak signal, felaktig

Om du har problem med din BMWs FRM-modul kan du lita på oss på Ziptuning i Sundsvall. Vi har erfarenhet av att reparera och byta ut FRM-moduler på BMW-bilar.

Vi använder högkvalitativa reservdelar och våra tekniker är välutbildade för att utföra alla typer av reparationer.

Vi kan också diagnostisera fel och felkoder för att identifiera eventuella problem med din FRM-modul.

FRM-modulen sitter vanligtvis under instrumentbrädan på förarsidan av BMW-bilar. Den är placerad bakom och under rattstången, precis ovanför fotbrunnen på förarsidan. I vissa BMW-modeller kan den också sitta under golvet på passagerarsidan. För att komma åt FRM-modulen måste man i bland demontera delar av instrumentbrädan, men ofta sitter den ganska lättillgänglig.

Det är viktigt att notera att placeringen av FRM-modulen kan variera beroende på BMW-modell och årsmodell. Om du är osäker på var din BMWs FRM-modul sitter, rekommenderar vi att du kontrollerar din bils handbok eller söker professionell hjälp från en auktoriserad BMW-verkstad eller en erfaren fordonsmekaniker.

Kontakta oss idag för mer information om våra FRM-modulreparationstjänster på Ziptuning i Sundsvall. Vi hjälper dig att lösa dina BMWs FRM-relaterade problem.

Pris: 2900:- inkl returfrakt!

Ring 060-100 200
 

Bmw FRM
Bmw FRM

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln