DSG Optimering VW Audi VAG Ziptuning

Äger du en VAG bil med DSG växellåda? Härligt, det finns en rad funktioner och parametrar i elektroniken som kan uppdateras och som är nödvändiga för att få ut max av din motoroptimering. Det viktigaste är att få kontroll på momentbegränsningarna, du vill inte ha konflikter mellan motorns styrdon och växellådådans. Från fabrik är ett visst max vridmoment satt för att skydda och begränsa växellådans prestanda. Växlingstider dvs hur fort lådan reagerar från att du manuellt växlar eller kör i drive och accelererar. Hur lådan beter sig vid acceleration i manuellt läge kan justeras, vid upp och ned växlingar, automatisk kickdown kan programeras bort. Teknikerna på Ziptuning har full kontroll över DSG lådans olika funktioner och skräddarsyr utefter kundens önskemål och behov. En DSG optimering från ZiP ökar ditt fordons prestanda och ger dig betydligt mer körglädje. Jag kommer lägga in lite klipp från Youtube som referens där ni kan se skillnader mellan std programvara och en optimerad dito.

Med DSG optimering, uppgraderad motorprogramvara och ett sportavgassystem från Cobra sport får du en helt annan vild och underbar karaktär på ditt VAG fordon.

Besök www.ziptuning.se och gör din förfrågan på en DSG optimering till din VW, Skoda, Audi, Seat och skriv JANNE som kommentar för ett fin fint pris!

Mvh

Janne
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln