Artic Cat 9000 + Yamaha Sidewinder Turbo optimering

ZIPtuning erbjuder motoroptimnering för 180hk versionerna av Sidewinder och Artic Cat 9000 4-takt med turbo from 2017.  Båda modellerna lämnar ca 35-40hk mer vid Steg 1. Har du eftermonterat avgassystem av fullflödes typ kan ökning bli så mycket som 50hk mer om du kör på bra bränsle! (Steg 2) Vi rekommenderar även att man byter till förstärkta tryckslangar om man vill ladda på lite och ta ut effekt kring 270hk+ (steg2+). Kedjehus skydd är inte heller en dum sak att uppdatera på dessa, vida känt att dom går sönder rätt enkelt när oturen är framme.

Original styrbox kan skickas till ZIP med post eller lämnas direkt i Sundsvall.
Speed parts för uppgradering finns hos div åf. och vi kan peka er åt rätt håll vid behov!

Körning i bromsbänk kan göras tillsammans med optimering hos Junggrens Motorrteknik mot ett pristillägg.

Slå oss en signal på 060-100200 och boka in din Artic / Yamaha

 

Artic Cat 9000 Turbo

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln