BMW 520D F10/F11 Motoroptimering steg 1 och 2

Kör du en Bmw av senare årsmodel och av typen F-serie bör du läsa vidare! Ziptuning är känd i BMW kretsar sedan många år tillbaka och dess egna utveckling i företaget JAWS Motorsport. Nu har en av dom forna ägarna tagit sin expertis med sig in i Ziptuning ochhjälper till med BMW´s mjukvaru utveckling  till samtliga modeller, dvs inte bara M-modellerna. En biltyp ZIP ofta gör är populära 520d med 184hk/380nm.  Just 520d baseras på en 4-cyl dieselmotor med beteckningen N47D20 men senare kom även B47N20 som är lite starkare med sina 190hk/400nm. Bägge motorerna får samma slutresultat från ZIP dvs 225hk/450nm ca 40hk och 70nm. Mjukvaran är väldigt genomarbetad och rejält testad både på Autobahn och i det svenska vardagliga klimatet. ZIP får ofta höra att kundens BMW känns mer som en 525/530d i vridet och hur den svarar vid omkörningar. Sitter du och funderar på att byta upp dig till en 525/530d och få en dyrare försäkring på köpet? Låt bli och låt Ziptuning optimera den för en bråkdel av kostnaden med prestanda som en 6-cyl motor.

Har du behovet av mer effekt och kanske t.o.m tycker partikelfiltret är en ond böld så kan vi erbjuda steg2 med 235hk/465nm. Alla steg2 mjukvaror kräver bortagning av partikelfiltret och är inte godkänt hos Svensk Bilprovning.

ZIP arbetar med korrekta checksummor och CVN nummer så din optimering skall vara osynlig vid service. Blir din optimering överskriven vid service löser ZIP det åt dig igen! ZIP öppnar heller inga styrboxar i onödan, dom använder sig av samma tillvägagångsätt som BMW gör när dom uppdaterar med sina Performance progranvaror. (Vilket inte är i närheten av ZIP prestandamässigt)

Ziptuning optimerar givetvis samtliga modeller av BMW även E-serie bilarna.

Har du en tanke på att optimera din BMW ringer du 070-7902629 eller mailar till info{a]ziptuning.se eller besöker dom på facebook

Hemsida: www.ziptuning.se
Telefon: 070-7902629

Mvh

Janne

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln