Nya Regler A-traktor 10kmh

Den 15 juli 2020 ändras kraven för A-traktor registrering i Sverige.

Kravet tas då bort att fordonets hastighet på den lägsta växeln får vara högst 10 km/h vid 2/3 av ursprungsmotorns maximala varvtal.  A-traktorns högsta hastighet MÅSTE fortfarande vara högst 30 km/h.

"Det innebär att du som blivande A-traktorägare / byggare inte längre behöver ansöka om en dispens. Har du redan ansökt och inte fått din ansökan prövad innan den 15 juli så får du besked om att den inte längre behövs."

Vill du hastighetsreglera din A-traktor till 30km/h kan vi på ZIPtuning hjälpa dig!

Vi jobbar inte med japanska styrboxar som Denso osv (Nissan navara mfl) Däremot har vi stor erfarenhet av BOSCH styrdon. Volvo (med turbo) bensin eller diesel, Bmw bensin eller diesel och givetvis många fler!

Vi skriver intyg och hjälper till med frågor du kan ha kring ditt A-traktorbygge.

Du kan skicka din styrbox till oss och vi tar även emot din bil hos oss!

Mvh

ZIPtuning
Tel 070-7902629

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln