Mini Cooper S F56 Motoroptimering

Äger du en Mini av nyare modell likt den vi hade inne för några månader sen? F56 lanserades 2014 på marknaden och har varit en populär "hot hatch" och utamanare till Bmw 1-serie och Audi A3 m.fl. Teknikerna på Ziptuning har jobbat med Bosch MG1CS201 styrboxen under en längre tid och har således skapat sig god erfarenhet av modeltypen.  Från fabrik lämnar Mini´n 192hk och 280nm i vridmoment. Steg 1 från ZIP tar 2 liters motorn upp till sköna 258hk och 398nm på standard hårdvara dvs inga ändringar gjorda förutom uppgraderad mjukvara! 66 hästar och 123nm extra!

Vill du ta din bil till nästa nivå gäller det att byta avgassystem för att få ett friare flöde ut från motorn. Vi rekomenderar Cobra Sport som vi tar hem på beställning och det tillsammans med ett K&N eller BMC luftfilter. Med dessa hårdvaruändringar höjer man ribban till 275hk och 415nm, vi kan lova att detta både känns och hörs!! Givetvis erbjuder vi på Ziptuning montering av avgassystem, luftfilter tillsammans med mjukvaran. Justerat och klart att avnjutas!

Är du intresserad att optimera din Mini Cooper S F56 ? Kontakta Ziptuning på 070-7902629

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln