Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250hk Optimerad av ZIPTUNING

Äger du en Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD från 2014 med 250hk motorn vill vi bara lyfta på hatten och säga grattis! Förutom att bilen är gudomlig att köra och åka i så är den faktist förhållandevis bränslesnål och mycket detta tack vare sin 8-stegade låda. Igentligen är den inte "ny" men snarare faceliftad. Ziptuning uppgraderar mjukvaran i original styrboxen med kalibreringar utvecklade på en AWD30 dyno och som är testad i alla förhållanden och väder. Från 250hk till 290hk och 640nm flyttas den 2,5 ton tunga bilen 0-100 på 7,2 sekunder och responsen från turboaggregatet är något helt annat. Som vi tidigare påpekat är max hk endast en siffra och det som gör fordonet "snabb" är medeleffekten, där vi har högst medeleffekt över ett brett register. 

Alla vill ha mer effekt, det är så enkelt!

Mer effekt, säkrare omkörningar och körglädje är en biprodukt av Zip´s tjänster.

Besök gärna www.ziptuning.se för mer information om din Jeep.

/ Janne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln