Bmw xDrive optimering - 100% bakhjulsdriven?

Kör du en Bmw "xDrive" E-serie manuell eller automat? Vi kan mappa om styrsystemet för xDrive för mindre understyrning.Som standard ligger xDrive systemen på 60% bak och 40% fram. En typisk önskan vi får är 75% bak och 25% fram. Då systemet är kopplingsbaserat och lamellpaketen ligger i olja så har det ingen betydelse för livslängden. Vi kan oxå stänga av xDrive helt och låta 100% av momentet gå till bakhjulen för dig som gillar att drifta eller bara känslan av en sportigare bil, fortsatt ofarligt för diffar och lamellpaket som alltid ligger i olja oavsett momentfördelning. Denna tjänst tar vi endast 1500kr inkl moms för. Ytterligare ändringar endast 500kr per tillfälle.

Motorns effekt når ut bättre till bakhjulen vid mindre andel moment till framhjulen. Vid avstängd xDrive har 10% högre drivhjulseffekt uppmätts. D.v.s du får en prestandaökning!

Detta är vad M-bilarna normalt kan göra av senare årsmodell och som aldrig erbjudits tidigare.

F-serie Bmw står under utveckling med ca 200 olika mjukvaror, vi uppdaterar på bloggen och sociala medier när detta har släppts (troligen lagom till snön faller)

P.s Vi erbjuder f.n endast denna tjänsten i Sundsvall.

Boka din xDrive mappning idag på 070-7902629

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln