Ziptuning i samarbete med Dragy Nordic!

Vill du mäta din prestanda före och efter optimering hos oss? Vi använder oss själva av en GPS baserad prestandamätare från Dragy Nordic. Mät 0-100km/h , 100-200km/h, 0-402m samt egna tidsintervaller extremt exakt. Man kan göra coola overlay videos och dela med sina kompisar, riktigt rolig och användbar samt enkel liten pryl. Kopplas ihop med din telefon! (Denna har jämförts med t.e.x Performancelogic / Racelogic / VBOX som många motormagasin kör sina tester med och dom är precis lika exakt)
I samarbete med DRAGY NORDIC erbjuder vi 300:- i rabatt när du uppger koden "ZIPTUNING" så in på deras webshop och beställ din egen Dragy!
http://dragynordic.com/
OBS! ENDAST 10st rabatteras och giltig till 30/6

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln