TESLA OPTIMERING - PERFORMANCE UPPGRADERING

ECMTWEAKS i Sundsvall (Karlstad) öppnar snart en av Sveriges första fristående TESLA elektronik servicecenter.

Vad innebär det?

Precis som på marknaden för ICE motorer/bilar finns verkstäder för olika typer av reparationer som inte är knutna till biltillverkarens egna verkstäder och avtal. Garantin kommer enl. TESLA fortsättningsvis gälla så länge service och reparationer sköts på ett fackmannakunnigt sätt av en tredje part. Vi rekommenderar dock att har man garanti kvar på sin bil och en komponent bör bytas ut eller annan åtgärd där det innebär större kostnader så kontaktar man TESLA auktoriserad service och får hjälp den vägen.

Vi har tillgång till att felsöka och diagnostisera samtliga moduler i en Tesla, vi kan byta ut komponenter samt styrboxar och ”gifta” in dom med fordonet. Vi kan kalibrera sensorer och autopilot/radar. Läsa och släcka felkoder, koda in och ta bort giltighet på nycklar. Vi kan radera kraschdata i styrenheter som köpts begagnat med mera. Vi kan felsöka och diagnostisera BMS som sköter batteriet och dess funktioner.

För Model 3 kan vi aktivera Performance mode på LR dual motor med 980 motorn som ger ca 150hk till (Accelerations boost på 990 motorn ca 50hk), Premium Connectivity, Supercharger aktivering, Autopilot med automatisk auto parkering, aktivera baksätesvärme samt mycket mer.

Vi beräknas vara i gång Q1 2022 (Januari/Februari) efter vi genomgått utbildning på samtliga områden.

Vi kommer inte jobba med plåt, bromsar eller chassie om det inte innefattar elektronik.
Vi arbetar inte tillsammans med TESLA som företag, vi har inga auktoritära möjligheter och vi kan inte påverka beslut som TESLA tar gällande er bil, garanti eller vad det nu kan vara.

Vi kan bara hjälpa till med en hel del tjänster och problemlösning för dig och din TESLA.
När avtalet med TESLA tar slut eller kostnaderna skjuter i taket för rep som inte går under garantier är du hjärtligt välkommen till oss!

Kolla gärna in www.ecmtweaks.se 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln