Volvo V60 Cross Country D4 AWD Motoroptimering

Volvo V60 Cross Country D4 AWD Volvo V60 Cross Country D4 AWD

Vi bor i Sverige, det är kallt och det är varierande natur och terräng. V60 Cross Country AWD D4 känns som den perfekta bilen för vårat klimat helt enkelt. Den höjda markfrigången om 6,5 centimer utmärker sig väl och ägarna rapporterar en mer överskådlig vy från förarplatsen, i en som vanligt majestätisk skön stol. Fyrhjulsdrift och 6 stegad automatlåda om 190hk och 420nm som standard är redan ok. Men teknikerna på Ziptuning bearbetar Bosch styrdonet med kalibreringar som är utvecklade för våra klimat. Det är inget extremt men mer körbart med bibehållen oem känsla, så som den skulle ha kommit från fabrik. Den nya effekten sticker iväg till 245hk/500nm och förbrukningen tas ner en smula. Vad kan du förvänta dig med en motoroptimering från Zip? Bättre gasrespons, bredare register och högre toppfart tillsammans med snabbare acceleration. Håller drivlinan? Absolut, Ziptuning säger att vid oförändrad normal körstil finns absolut ingen anledning till oro för att någonting ska gå sönder. Serva fordonet enl servicebok och njut av glädjen en riktig motoroptimering ger dig.

V60 Cross Country AWD D4 chiptrimning steg 1 245hk 500nm en ökning på 55hk och 80nm.

Gå in på www.ziptuning.se och boka din optimering redan idag!

Mvh

Janne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln