Seat Leon Cupra R 280,290,300 Ziptuning steg2 med Cobra sport rostfritt avgassystem

Seat Leon Cura 280 Seat Leon Cura 280

Måttligt populära Cupra R finns i ett par olika utförande, 280,290,300hk version med manuell eller DSG växellåda.
Det som vi tycker är imponerande är redan som std levererar 2-liters motorn ett skönt drag genom växlarna och är snabb från 0-100 för att vara en framhjulsdriven bil, dock kroknar den av lite väl snabbt uppe i fart. Ziptuning har botemedlet för alla Seat ägare som satsade på Cupran som ett sportigt alter ego. Zip´s Steg 2 paket innehåller en handhållen programmerare som kan hålla upp till tio olika programvaror med olika inställningar. Cobra Sport´s 3" rostfria turboback avgassystem med racekatalysator i downpipe och dubbla utblås med Cobra loggan på som mullrar riktigt gott. Sist men inte minst en riktigt fin kalibrering som genom handprogrammeraren flashar originalstyrboxens programvara till något man skulle kunna tro har gått igenom Porsches utvecklingsavdelning.  Effekten? Vad sägs om 360hk och 490nm  i vridmoment som verkligen känns vid varje växling. Har bilen DSG växellåda rekomenderar ZIP att man även ser över programvaran där.
Ziptuning har studerat Continental SIMOS18 systemet noga som Seaten använder och har koll på samtliga parametrar av betydelse för att leverera effekt på ett sånt säkert sätt så som den skulle ha kommit från fabrik. Det finns även en rad olika features att leka med som Launch controll, Crackle map  (popcorn limiter) ja ni vet när det knarrar och låter så där härligt om avgassystemet.

Är du nyfiken på att beställa kittet så slå gärna Ziptuning en signal direkt på 070-7902629 eller maila på info@namnetpåtrimfirman.se -  Hemsidan: www.ziptuning.se eller titta in på facebook www.facebook.com/ziptuningsverige

Priset ligger på endast 26.900kr och Ziptuning erbjuder delbetalning via Wasakredit, Nordea m.fl

Mvh Janne

Seat Mygenius handprogrammerare
Seat Mygenius handprogrammerare
Seat Leon Cupra R cobra sport avgassystem
Seat Leon Cupra R cobra sport avgassystem

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln