VW Golf MK7 GTI R COBRA Sportavgassystem

VW Golf Mk7 GTI R VW Golf Mk7 GTI R

Cobra sports avgassystem ger din Golf GTI det rätta ljudet och tillåter motorn andas utan restriktioner. Systemet finns i en rad olika versioner men enligt Matt på Cobra sport i England där systemet tillverkas är varianten med "Valvetronic" och sportkatalysator den mest beställda. ECO läget håller igen ljudet medans SPORT öppnar ventilerna likt original fast med ett krispigt och mustigt ljud. Kombinerat med en motoroptimering från Ziptuning kan du som ägare av Gen 7 Golfen förvänta dig en rejäl ökning redan vid steg 1, 375hk/487nm flyttar bilen från 0-100 på 4.6 sekunder. Väljer du att ta din bil vidare lovar grabbarna på ZIP  ett effektuttag på + 400hk men det kräver samtidigt en uppgraderad koppling, intercooler, avlastningsventil och luftfilterkit. Steg 2 är ypperligt för banträffar och hård körning medans Steg 1 passar daily drivern som vill ha roligt med sin bil till vardags.

Hos Ziptuning kan du köpa ett komplett Cobra Sport avgassystem och få det monterat, återförsäljare finns från Halmstad upp till Luleå. Givetvis löser dom övriga uppgraderingar vid behov.

/ Janne

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln