A-traktor Hastighetsmodul för ALLA fordon!

Vi har uppdaterat sortimentet med ytterligare en variant av  mekanisk hastighetsbegränsning, en elektronisk bränsleventil som monteras "inline" med ordinare bränsleslang.  Ventilen aktiveras när vår basmodul registrerar antalet pulser och omvandlar dom till km/h som begränsningen är förprogrammerad för. Då ventilen är av "NC" typ dvs normally closed stänger den vid strömbortfall! I stället för ett hårt varvstopp dör den av vid maximal satt hastighet, oavsett val av växel! Basmodulen har en backup vid signal bortfall i form av GPS och kan reglera på samma hastighet. (Endast GPS godkänns troligen inte av Besiktningsorganet men är där för er egen skull så fordonet aldrig går fortare)

Kom ihåg att alla moduler och sensorer i dessa hastighetsbegränsningar SKALL skyddas mot manipulering. Koppla med relä, placera modulen i en plomberad låda och bränsleventilen likaså. Dra kablar i en stålomspunnen slang / hydraulslang osv. Skydda sensorn som registrerar pulserna med en plåt. (för manipulation och så den inte kan köras sönder i vinterföre)

Vi intygar endast dessa lösningar som mycket svåra att manipulera om det monteras enl. anvisningar!

Vill du ha tips och förslag hur du ska montera, kontakta oss gärna på Whatsapp för att diskutera just ditt projekt!

Detta kit kan du beställa direkt här nedanför!
 

Elektronisk bränsleventil
Elektronisk bränsleventil
Hastighetsmodul i en plåtlåda
Hastighetsmodul i en plåtlåda

A-traktor Hastighetsmodul

Pris:
4 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1955594
Antal:
- NYHET - 

Vi lägger till vår snabba universal bränslemodul i shopen som fungerar på dom allra flesta fordonen, även dieslar som saknar spjällhus och reglerar enbart på bränsle. Fungerar ypperligt på äldre bilar och med ALLA växlar fortfarande i bruk! -Rekomenderas -

(Om fuelrailen har stor volym (bensin) kan man behöva koppla på sig även på spridarna och stänga dom)

Enheten begränsar gaspedalen (eller bränsle) med hjälp av hastighetssignal/pulssignal även GPS. Manipuleras hastighetssignalen kommer kontrollern gå över till GPS signal och fortsatt begränsa hastigheten. 

Enkel inkoppling på 60-180minuter (elektronisk kontroll) för dig som kan tyda ett elschema och har förståelse för elektronik (12v system) Skall godkännas av Bilprovningen och intygas av oss! -

 - Snabb online support via Whatsapp -

Fordonet går mycket fint med denna kontroller, inget hårt varvstopp som dom s.k "H-reg"

Det finns tre moduler att välja på för att få en fungerande begränsning.

A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för bränsle
A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för elektronisk pedal
A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för mekanisk pedal (vajer servo) - SLUT I LAGER - -


Canbus? Du MÅSTE installera medföljande pulssensor för att detta ska fungera på fordon med canbus system. (och du MÅSTE ha 2 x 0-5v signaler i pedalen)

Är det svårt att få en mjuk gång/strypning kan effekten behövas tyglas i fordonet genom en bricka eller liknande i insuget för att strypa luftflödet. Har fordonet låg vikt och stark motor kan hastigheten skjuta över innan den hinner reglera ned till angiven hastighet! (gäller bara fordon med vajer kontrollern)

Kom ihåg att för att detta universal-kit ska bli godkänt måste du montera alla komponenter i kapslingar och dra kablar etc i slang (stålomspunnen)

--  EJ RETUR PÅ UTRUSTNING SOM MONTERATS !! --

Alla kit säljs komplett med sensorer,kontroller och ditt val av begränsare enl ovan


Är du osäker vad du har? Ring oss gärna och fråga på 070-7902629

Enheten på bilden är ett exempel.

-- VI ANSVAR EJ FÖR VAD BESIKTNINGS ORGANEN GER FÖR UTSLAG --

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln