Bygga A-traktor Max 30km/h på ALLA Fordon!

Elektronisk fartbegränsare Elektronisk fartbegränsare

Då vi på Ziptuning  under en tid  har hastighetsbegränsat olika fordon och A-traktorer har vi ibland stött på patrull med icke så medgörliga styrsystem. Nu är dom endast blotta minnen med vår eftermarknadskontroller för både elektronisk och wire-kopplad gaspedal.

Enheten begränsar gaspedalen (spjällhuset) med hjälp av hastighetssignal/pulssignal samt en extra säkerhet bilprovningen garanterat gillar,GPS! Manipuleras hastighetssignalen kommer kontrollern gå över till GPS signal och fortsatt begränsa hastigheten. 

Enkel inkoppling på 60-90 minuter för dig som kan tyda ett elschema och har förståelse för elektronik (12v system) Godkänns* efter kontroll av Bilprovningen och intygas av oss!

Fordonet går mycket fint med denna kontroller, inget ryck och knyck som dom s.k "H-reg"

Universal modell som passar dom allra flesta fordonen! (har du canbus MÅSTE du installera den medföljande externa sensorn)

Pris endast 4990kr ink moms

*Du ska skydda installationen så det inte går manipulera, bilprovningen godkänner bara denna typ av hastighetsbegränsning om det är mkt svårt att manipulera hastigheten. (montera kablar i slang, enheter i förslutna lådor osv)


 

A-traktor Hastighetsmodul

Pris:
4 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1955594
Antal:
- NYHET - 

Vi lägger till vår snabba universal bränslemodul i shopen som fungerar på dom allra flesta fordonen, även dieslar som saknar spjällhus och reglerar enbart på bränsle. Fungerar ypperligt på äldre bilar och med ALLA växlar fortfarande i bruk! -Rekomenderas -

(Om fuelrailen har stor volym (bensin) kan man behöva koppla på sig även på spridarna och stänga dom)

Enheten begränsar gaspedalen (eller bränsle) med hjälp av hastighetssignal/pulssignal även GPS. Manipuleras hastighetssignalen kommer kontrollern gå över till GPS signal och fortsatt begränsa hastigheten. 

Enkel inkoppling på 60-180minuter (elektronisk kontroll) för dig som kan tyda ett elschema och har förståelse för elektronik (12v system) Skall godkännas av Bilprovningen och intygas av oss! -

 - Snabb online support via Whatsapp -

Fordonet går mycket fint med denna kontroller, inget hårt varvstopp som dom s.k "H-reg"

Det finns tre moduler att välja på för att få en fungerande begränsning.

A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för bränsle
A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för elektronisk pedal
A-traktor Hastighetsmodul + Tilläggsmodul för mekanisk pedal (vajer servo) - SLUT I LAGER - -


Canbus? Du MÅSTE installera medföljande pulssensor för att detta ska fungera på fordon med canbus system. (och du MÅSTE ha 2 x 0-5v signaler i pedalen)

Är det svårt att få en mjuk gång/strypning kan effekten behövas tyglas i fordonet genom en bricka eller liknande i insuget för att strypa luftflödet. Har fordonet låg vikt och stark motor kan hastigheten skjuta över innan den hinner reglera ned till angiven hastighet! (gäller bara fordon med vajer kontrollern)

Kom ihåg att för att detta universal-kit ska bli godkänt måste du montera alla komponenter i kapslingar och dra kablar etc i slang (stålomspunnen)

--  EJ RETUR PÅ UTRUSTNING SOM MONTERATS !! --

Alla kit säljs komplett med sensorer,kontroller och ditt val av begränsare enl ovan


Är du osäker vad du har? Ring oss gärna och fråga på 070-7902629

Enheten på bilden är ett exempel.

-- VI ANSVAR EJ FÖR VAD BESIKTNINGS ORGANEN GER FÖR UTSLAG --

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln