Tjänstebil Audi A6 2.0 40TDI 204hk 2019+

Audi A6 2.0 40TDI Audi A6 2.0 40TDI

Har du plockat ut en ny Audi A6 40tdi på 204hk som tjänstebil? Du vill redan ha mer effekt men vill inte äventyra garantin genom att ändra styrboxens programvara! Ziptuning har lösningen för dig. Vi har sedan releasen av nya A6 prövat ut en Piggyback (extern styrbox) som fungerar utmärkt och är den bästa lösningen ur garantisynpunkt.  Inkoppling klarar man med endast en 13mm  hylsnyckel och 15-20min om man följer manualen. (Strömmatning till piggybacken) Vår Piggyback klarar att leverera 15-18% mer häskrafter och vridmoment. Bra nog för att förbättra 0-100 från 8,3sek till 7,6.  Starkare vid omkörning och bättre drag av släpvagn m.m. Har du behovet av en fjärrkontroll eller switch för att slå av/på kan du köpa till det. 

Besöker du oss i Sundsvall har vi möjlighet att anpassa piggybackens mjukvara mot just din Audi och ta ut mer effekt eller göra ändringar utefter dina behov.

Har du frågor om produkten? ring oss gärna på 070-7902629

Beställ gärna Piggyback styrboxen direkt här längre ned på sidan!
 

Piggyback justering
Piggyback justering

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln