Snöskoter Motoroptimering!

Ziptuning är inne i en expansiv fas och tittar åt Snöskotrar och främst maskiner med BRP Rotax motorerna! Vi optimerar ALLA maskiner med Bosch ME17.8.5 styrboxarna. (Gäller alltså även ATV, vattenskotrar m.m.)Spelar ingen roll om det är Lynx, Ski-Doo, Can-Am, eller Sea-Doo vi gör dom alla!

Ziptuning säger:
Vi lovar rappare respons, krispiggare gång och en effektkurva som tar bort "flatspots" och känslan av tomhet. Vi kan optimera för att alltid åka på 98 oktan och låta styrboxen adaptera för mer tändning. Vi kan ta bort varvstopp, hastighetsspärrar och vi optimerar för en effektivare förbränning! Vi klarar alla maskiner oavsett om dom har turbo eller ej!

Glöm inte det viktigaste, din motorstyrning! Besök oss för en motoroptimering!

Bli ett par skidlängder snabbare än polaren!

Vi ser gärna förfrågningar i Sundsvall och kan lämna ett fast pris på BRP maskinerna, kontakta oss direkt på 070-7902629

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln