ZIPTUNING blir återförsäljare för OBD Blocker!

Ziptuning i Europa blir distributör för OBD Blocker!
Hur många nyhetsklipp har du inte sett eller hört talas om där bilar stjäls på under minuten med avancerad utrustning. Har inte tjuven tillgång till nyckeln går dom via fordonets OBD diagnostikkontakt. Här kommer OBD blocker in i bilden! Utan OBD Blockers krypterade tag går det inte kommunicera över fordonets diagnostikport OBD och således inte komma åt känslig information för att nödstarta eller få ut information om startspärren. En annan fördel om man ser det så, är att din verkstad inte heller kan skriva över din optimering utan din tillåtelse och att du gett dom låstaggen. Taggen förvarar du som vilken nyckel som helst, gärna i en signalblockerande liten "väska" som vi snart även erbjuder i webshopen. Är du rädd om ditt fordon och din motoroptimering ska du köpa en OBD Blocker av Ziptuning. P.s tala gärna om för ditt försäkringsbolag att du har en OBD blocker så kanske du får en bättre premie!

Installationstid ca 30min för en bilverkstad.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln