Vilka är ZIPTUNING? - Motoroptimering i Europa

Jag antar att du besöker denna sida/blogg för att du är intresserad av motoroptimering eller chiptrimning som det länge kallats. ZIPTUNING är grundat i Holland, där finns det 2st utvecklingsanläggningar med avancerad utrustning för diagnostisering och effektmätning. I Houten har dom förutom en komplett anläggning för fordonsdiagnos även det senaste inom dynamometers (bromsbänk) Dynostar W4X är glassyren på kakan enligt Dynostar själva och kan mäta 1360hk och över 4500nm i vridmoment. Kostnad? Ja ca 1 miljon kronor. Zip tar sina kunder på största allvar och lämnar ingenting åt slumpen, därför investeras det i den senaste tekniken och utrustningen för att hantera dom senaste bilarna på marknaden. Teknikerna sitter uppkopplade mellan 0700-1900 Måndag till Fredag och ca 0900-1700 Lördagar. Genom ZIP´s servrar passerar över 1000 filer i månaden, alltså 1.000 fordon! Det är 12.000 fordon varje år som uppgraderas med mjukvara från Ziptuning. Ni kanske förstår magnituden av hur mycket jobb dom utför.

Zip har även en stor anläggning i Belgien där mycket av utvecklingen sker och har sedan ett par år tillbaka en AWD30 dynamometer från Superflow. Titta gärna in Youtube klippet där National Geographics svängde in för ett besök. Det hittar du här: Supercar Megabuild Porsche Panamera

Ziptuning jobbar med alla dom största verktygstillverkarna när det gäller hantering av programeringen som t.ex. Alientech, Flashtec, Magic Motorsport, Dimsport, Freiling Racing, Byteshooter och dom har givetvis MASTER verktygen för att kunna stödja alla underleverantörer som t.ex. dom Svenska återförsäljarna.

Zip satsar f.n. stort i USA och finns sedan länge i dom flesta land i Europa och en del i Asien.

Ziptuning Sverige jobbar väldigt nära teknikerna och utvecklarna på huvudkontoret i Holland, Många nya Volvo och en hel del SAAB har utvecklats med hjälp av tekniker här hemma.

Så du som kund kan vara absolut säker att du får det bästa när du väljer en motoroptimering från Ziptuning. 

För tekniska frågor om motoroptimering kan du ringa 070 790 26 29 så svarar en tekniker på Ziptuning i Sverige på dina frågor.

Några websidor du kan besöka:

www.ziptuning.se
www.ziptuning.com
www.ziptuning.nl
www.ziptuning.eu
www.youtube.com/user/ZiptuningTv


Mvh

Janne

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln