2 st trimvänliga fyrhjulsdrivna SUV zip ger tummen upp! 

Ziptuning har trimmat dom flesta bilar på marknaden och det är få som är så roliga att köra som Audis quattro modeller., speciellt på vintern! Varför inte ta mellanmodellen Q3 med 184hk turbodiesel motor och dubbelkopplingslåda (s-tronic) Ziptuning optimerar 2 liters dieseln från 184hk/380nm till 222hk/443nm. Rolig bil från start blir en lekstuga. Koppla ur allt vad antisladd heter och växla lådan manuellt så har du en busig bil med bra respons som gärna gå på tvären. 
När vi ändå är inne på tyska premiumbilar så har Bmw en modell som heter X3 och erbjuder en rad olika motoralternativ men grabbarna på ZIP tycker lilla 1.6d är extra rolig att optimera då den från start endast har 116hk och 260nm i vridmoment. Växellådan går endast att välja i manuellt utförande så man får snällt skifta polett själv men vad gör det vid aktiv körning på vintertid? Bmw´n är lite krångligare att optimera och kräver att man demonterar styrboxen från fordonet och sätter det i en fixtur men en special adapter, men det är inga problem hos ziptuning och resultatet? från 116hk till 192hk och en vridmomentsökning från 260nm till 403nm ger den lilla fyrhjulsdrivna suv´n seriös prestanda och busfaktorn med alla säkerhets funktioner AV är riktigt hög!

Äger ni något av ovanstående fordon tycker jag att ni lyfter telefonen och ringer Ziptuning på 070 790 26 29 och bokar in en tid för mer körbarhet och en trevligare vinter.

/ Janne

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln