Cobra Sport till Ford Focus RS Mk3 2016 

För en tid sedan släppte Cobra Sport sin serie av eftermarknadssystem till den senaste versionen av Ford Focus RS Mk3. Teamet bakom Cobra Sport var väldigt mån att få in en bil till verkstaden så fort det bara gick, och inte långt efter bilen hade sin lansering fanns den nya Cobra serien av rostfria system tillgänglig till mk3:an. Systemet låter mycket grövre och ger en aggressiv ton uppe på varven tillsammans med "poppande" och "sprakande" effekter när man släpper av på gasen. Med en 2.3L EcoBoost motor på 350hk och fyrhjulsdrift är Forden riktigt snabb! Ca 2,5-3kilo viktbesparande är det nya avgassystemet jämfört mot original och har ca +20db högre ljudnivå än det bilen levereras med. Avgassystemet finns med och utan ventiler likt original, den som älskar ljudet väljer systemet utan ventiler för konstant krispigt ljud.  Dubbla 4,5" ändrör ser riktigt fett ut på en redan aggresiv bakdel.

Kombinerar man Cobra Sport´s fullflödessystem med en motoroptimering från Ziptuning kan man förvänta sig 385-400hk och ca 550nm i vridmoment beroende på vilken programvara man väljer.

För er med nya Ford Focus RS Mk3 2016 och framåt...enjoy!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln