2018 > 11

Ziptuning har knutit avtal med två nya återförsäljare i södra Sverige. En i Vänersborg och en i Vetlanda! Bor ni i dessa kommuner tycker jag ni ska ta kontakt med herrarna som sköter verksamheten där!

Kontakta ZIP Vänersborg här
Kontakta ZIP Vetlanda här

Tekniska frågor besvaras på 070-7902629 eller direkt i Whatsapp här nere till vänster på sidan!
 

Läs hela inlägget »

Ziptuning är inne i en expansiv fas och tittar åt Snöskotrar och främst maskiner med BRP Rotax motorerna! Vi optimerar ALLA maskiner med Bosch ME17.8.5 styrboxarna. (Gäller alltså även ATV, vattenskotrar m.m.)Spelar ingen roll om det är Lynx, Ski-Doo, Can-Am, eller Sea-Doo vi gör dom alla!

Ziptuning säger:
Vi lovar rappare respons, krispiggare gång och en effektkurva som tar bort "flatspots" och känslan av tomhet. Vi kan optimera för att alltid åka på 98 oktan och låta styrboxen adaptera för mer tändning. Vi kan ta bort varvstopp, hastighetsspärrar och vi optimerar för en effektivare förbränning! Vi klarar alla maskiner oavsett om dom har turbo eller ej!

Glöm inte det viktigaste, din motorstyrning! Besök oss för en motoroptimering!

Bli ett par skidlängder snabbare än polaren!

Vi ser gärna förfrågningar i Sundsvall och kan lämna ett fast pris på BRP maskinerna, kontakta oss direkt på 070-7902629

Läs hela inlägget »

Med mycket bra sammarbeten och den senaste tekniken erbjuder Ziptuning sedan en tid tillbaka handprogrammerare till dom flesta Volvo´s på marknaden upp till 2017 årsmodell, även VEA modellerna.

Fördelar:
- Handprogrammeraren kan hålla 10 olika programvaror.
- Vid oavsiktlig återställning på service kan du snabbt få hjälp av Ziptuning att återställa din betalda programvara!
- Inga besök hos lokal återförsäljare.
- Köp steg 1,2,3 med extra funktioner
- Bor du långt ifrån en Ziptuning  återförsäljare är detta ett måste!

Använd kontaktformuläret och skicka in dina uppgifter om din bil, reg nummer duger utmärkt! Ziptuning svarar snabbt och sedan kan du beställa din handenhet i webshopen tillsammans med programvara. Vill du ha flera programvaror med tex EGR off e.t.c  väljer du "Volvo multi" under "Motoroptimering Obd"

Kom ihåg att du behöver Handenhet + Motoroptimering OBD för att få en komplett lösning!

OBS! En del modeller kräver avkodning av styrdonet första gången och då måste du skicka din styrbox till ZIP, dom returnerar sedan styrboxen tillsammans med din nya handprogrammerare. ZIP behöver INTE öppna styrboxen fysisk så inga märken eller skador lämnas på din enhet.

Du kan även kommunicera via Whatsapp, chatta direkt med oss! Kika efter den gröna ikonen nere till vänster här på sidan.

Använd gärna PAYSON delbetalning när du beställer av oss. 3,6,12mån räntefritt!

 

Läs hela inlägget »

Ziptuning i Europa blir distributör för OBD Blocker!
Hur många nyhetsklipp har du inte sett eller hört talas om där bilar stjäls på under minuten med avancerad utrustning. Har inte tjuven tillgång till nyckeln går dom via fordonets OBD diagnostikkontakt. Här kommer OBD blocker in i bilden! Utan OBD Blockers krypterade tag går det inte kommunicera över fordonets diagnostikport OBD och således inte komma åt känslig information för att nödstarta eller få ut information om startspärren. En annan fördel om man ser det så, är att din verkstad inte heller kan skriva över din optimering utan din tillåtelse och att du gett dom låstaggen. Taggen förvarar du som vilken nyckel som helst, gärna i en signalblockerande liten "väska" som vi snart även erbjuder i webshopen. Är du rädd om ditt fordon och din motoroptimering ska du köpa en OBD Blocker av Ziptuning. P.s tala gärna om för ditt försäkringsbolag att du har en OBD blocker så kanske du får en bättre premie!

Installationstid ca 30min för en bilverkstad.

Läs hela inlägget »