2018 > 10

Nya VW Amarok 3.0 TDI med V6 kallades ett genedragi allt om bilars blogginlägg 21 juni 2016 när den nya pickupen lanserats. Ziptuning har arbetat med modellen i nu två år och resultatet talar för sig själv!

Modellen finns från 163hk upp till 258hk där den sistnämnda fortfarande är under utveckling. Förutom vissa manuella tillval är dom flesta växlade av en stöddig 8-växl automatlåda från Tyska ZF.

Samtliga modeller får en ökning till ca 320hk och 680nm, vi har sett i bromsbänken resultat på 330hk+ och 700nm+ så potentialen är mycket mycket stor.

163hk modellen får t.e.x. en ökning på 157hk/180nm vilket är som en extra motor i bagaget!

ZIP´s nya hemsida är under utveckling men läs mer här

Bor du inte nära en ZIP återförsäljare kan vi skicka en Powergate eller Mygenius handenhet som du själv programmerar din Amarok med, givetvis med hjälp av oss! Om du beställer via webshopen glöm ej att lägga till  programvaran!

Frågor besvaras direkt på: 070-7902629 



 

Läs hela inlägget »
Lånad bild! Lånad bild!

Tillsammans med en lokal aktör i Sundsvall har ZIP startat ett sammarbete som "experten" inom området att få A-traktorn att gå 100% lagligt alltid och inte bara på regbesiktningsdagen. Zip lägger f.n. en hel del tid på att logga utväxling, varvtal samt hastighet och leverera en mjukvarulösning som är ruskigt bra i jämförelse till dom mest använda s.k. boxarna idag. A-traktor eller EPA som det kallas i folkmun är mycket populärt och jag hoppas fler kommer välja ZIP´s lösning. Det går bra att lämna ditt projekt till Ziptuning för att få lagliga 30km/h. Kontakta ZIP på 070-7902629 redan idag!

Läs hela inlägget »

Är du intresserad av att veta vilka modeller handenheten stödjer? Kolla här

Powergate3 är handenheten för dig som vill ha möjligheten att skifta mellan orginal och optimerad programvara vid t.e.x service. Men även att använda den som en problemlösare! Får du fel på en egr ventil eller ett krånglande partikelfilter kan Ziptuning hjälpa dig med det på distans. Handenheten kan hålla tot fem (5) olika mjukvaror samt läsa och radera felkoder. Användarvänligt program för din PC installeras snabbt och möjlighet att sätta din personliga touch på enheten finns.  Tycker du det verkar besvärligt med "data grejer" så hjälper en tekniker dig att komma igång!

Använd gärna vårat betalningsalternativ Payson i webshopen och delbetala din handenhet och mjukvara mellan 3,6,12mån.

Vi uppdaterar våran svenska hemsida men kolla gärna in vår motsvarande här, klicka dig enkelt fram till din modell för att se vilken effektökning just du får!

Har du frågor om en produkt kan du använda "chatta med oss" här nere till höger eller ring direkt på tel: 070-7902629



 

Läs hela inlägget »

Ibland är det fel timing, eller så har du för många funktioner att välja på och det "drar iväg" i kostnader för att täcka på lönen just den månaden. Ziptuning erbjuder nu delbetalning 3,6,12 mån helt räntefritt på sina motoroptimeringar via PAYSON. Lägg till dpf off / egr off  och pop and bang tillsammans med en växellådsoptimering.

Delbetala din optimering med tillbehör här

Ziptuning kommer inom kort även erbjuda Cobra Sport avgassystemen i sin webshop


Villkor vid Delbetalning:

Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal med vår samarbetspartner Svea Ekonomi AB på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

*Delbetala räntefritt:
3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%


Delbetala räntebärande (vid ordervärde över 5000 kr):
24 månader; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 9,95%
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 12,70 %.

Läs hela inlägget »