Optimering av Sea-Doo Spark får högre toppfart och effekt!

Sea-Doo spark 2018 90hk Sea-Doo spark 2018 90hk

Är du ägare till en Sea-Doo Spark 2014-2019 med 60hk eller 90hk ? Gillar du högre toppfart och acceleration har du hittat helt rätt! Ziptuning i Sundsvall erbjuder trim till Sea-doo spark 60hk och 90hk modellerna med solas impeller tillsammans med luftfilterkit från Riva och R&D, olika avgassystem från 88 Motorsport och våran egen anpassade optimering av vattenskoterns styrsystem. Förutom rejäl skillnad i gasrespons känns accelerationen helt fantastisk när du ger på fullt från stillastående. Beroende på val av impeller kan du ändra karaktären på din spark. Toppfart eller acceleration, alt. någonstans mittemellan. 
Ziptuning erbjuder även service av vattenskoter och spark givetvis. Oljeservice med eller utan tändstiftsbyte allt beroende på vad boken säger.  Originaldelar från Sea-doo givetvis.

Boka in din Sea-Doo spark för service eller uppgradering hos Ziptuning i Sundsvall redan nu!

Tel direkt: 070-7902629

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln